Mirador de Corbiu

Aquest mirador i els tres itineraris es poden visitar a través d’un itinerari a peu senyalitzat de 55 minuts (anada i tornada) i dificultat fàcil, que comença al refugi guardat de la Pleta del Prat (amb accés tot l’any per carretera asfaltada). A l’hivern es pot seguir mitjançant raquetes de neu o també a través del circuit d’esquí nòrdic de l’estació hivernal de muntanya de Tavascan. S’han senyalitzat dos itineraris més que tenen el mateix refugi com a punt d’inici: un fins als estanys de Mascarida i el Diable, i un altre més difícil fins al pic de Ventolau (2.853 m). Aquest mirador i tres itineraris tenen com a finalitat facilitar la descoberta dels valors naturals de l’entorn i posar en valor el patrimoni natural per als nombrosos visitants d’aquesta zona, que és de les poques de l’àmbit del Parc que és accessible tot l’any.

Zona del parc: 
Dificultat: 
Moderat
Com arribar-hi: 

Remuntant la vall de Cardós, des del refugi de la Pleta del Prat, seguint un itinerari que porta fins aquest espectacular mirador. A l’hivern es accessible amb raquetes de neu o esquí nòrdic...

Parking: 
Yes
Accés: 
Cami senyalitzat: 
Yes
Punt d'inici: 
Aparcament refugi de la Pleta del Prat (pistes d'esquí)
Poble més pròxim: 
Tavascan
Distància poble més próxim: 
12.5 Kms.
Àltres informacions: 
Interès: 
Contemplar i interpretar les valls, les bordes, els boscos, els estanys i les muntanyes de la capçalera de la vall de Tavascan, incloses al Parc Natural de l'Alt Pirineu, com el pic de Certascan, l'estany del Port i les bordes de Noarre.
Equipament: 
Panel informatiu del mirador de Corbiu
Itineraris de la zona
A l'hivern amb raquetes de neu
Localització: